logo_LTS_reverse

LEADERSHIP TRAINING SCHOOL EUROPE

Vi presenterer en paneuropeisk ledertreningsskole!
LTSen er 5 økter i løpet av 10 måneder på 5 steder i alle 4 regionene i UIO Europa.

LTSen har 4 definerte målsettinger:

  1. Etablere dypere og varige relasjoner mellom ledere i UIO Europa, inkludert barn og ektefeller.
  2. Legge til rette for reell veilednings- og opplæringsrelasjoner mellom baseledere/andre ledere og seniorledere i Europa.
  3. Utvikling av ferdigheter, hovedsakelig lederskap og prosjektsutvikling.
  4. Infusjon av UIO DNA

Denne LTSen er beregnet på baseledere, baselederskapsteam, tjenesteledere og skoleledere. Vi tror at utbytte av denne LTSen vil bli sentral i å forme det fremtidige UIO Europa.

Familievennlig:
En av nøkkelfaktorene for å bygge bærekraftighet i lederskap er å engasjere begge ektefellene i tjeneste. Ofte ser vi at konene – når vi får barn – koble ut fordi hun trenger å være hjemme fra tjeneste og nasjonale/internasjonale hendelser. Altfor ofte har vi sett dette gjøre det vanskeligere for noen ledere å engasjere seg i lederskap. Derfor ønsker vi å gjøre denne LTSen ”familievennlig”, slik at ektepar også kan ta med barna på noen av de fem øktene. Fordi vi er travle er det vanskelig å ta 12 uker fri for en skole. Denne LTSen er lagt opp slik at du kan fortsette med ditt daglige lederansvar og være en LTSstudent samtidig!

Lærere og stab:
Flere lærere har allerede bekreftet at de kommer. Blant disse er det folk som Darlene og Loren Cunningham, Jim Stier, Bruce Clewett, Markus Steffen, Jeff Fountain og andre. Blant staben er det folk som Jim og Judy Orred, Joseph og Monica Avakian, Dick og Ulla Brouwer, Terje og Eva Konradsen, Yohanan Rempt, Jan Torland, Runar og Alice Byberg, Sasha og Luda Volyanyk, Hans Sandtorp, Sarah Voss + kona mi og meg selv. Vi forventer å bli ca. 25 stab i alt.

Dato og sted:
8.-17. november 2016. Sted: Grimerud, Norge
17.-24. januar 2017. Sted: Heidebek, Nederland
20.-27. april 2017. Sted: Skien, Norge
8.-16. juni 2017. Sted: Krakow, Polen
17.-23. august 2017. Sted: Kiev, Ukraina

Hva skjer mellom de fem øktene?
Vi holder på å utvikle en e-læringsplatform for virtuelle fellesskap hvor det vil være smågrupper, en til en, utveksling av oppgaver, spørsmål og svar og ekstraundervisning. Læring vil skje gjennom alle de 10 månedene av LTSen. Planlegg ca. 3-4 timer med læringsaktiviteter hver uke gjennom hele LTSen.

Mer informasjon og søknad? Gå til www.ltsEurope.no

Søk Nå