MOBILE TEAM

Som Mobilteam så ønsker vi å nå ut til kirkene i Norge. Vårt mål er å reise rundt i Norge hver helg for å tjene og støtte ungdomsarbeid og kirker over hele landet.

Gjennom undervisning og lovsang vil vi se kirkas unge generasjon leve fullt for Gud og at de når ut til sine naboer og de som aldri har hørt om Jesus.

Vi er klare til å besøke din kirke når du trenger det! Vi vil tjene deg med bra lovsangsstunder, vitnesbyrd, forkynnelse, bønn og også lede seminarer om ulike emner.

Hvis du ønsker å bli med i et nettverk av mennesker som er klar til å ta Guds budskap til kirkene i Norge så bli med oss i å være en del av Guds større visjon for dette vakre landet! Vi tror at dette vil skape en ny bølge av unge mennesker som er lidenskapelige for Gud, og vi vet at Gud vil bruke dine gaver og talenter til å velsigne denne nasjonen!

Mobilteamstaben vil ha muligheten til å koble med kirker over hele Norge ved å ringe, planlegge turer og også reise. Vi trenger sjåfører, lovsangsledere, forkynnere, bønnekrigere eller en hvilken som helst gave du har å tilby som kan hjelpe til med å dra mennesker nærmere Gud.

  • Ukentlige turer til forskjellige ungdomsgrupper eller skoler rundt om i Norge.
  • Mission Adventures
“Kom og bli med oss i å dele Guds visjon til kirken i Norge!”
Kontakt Oss