LOVSANGLEDERE

Jan Honningdal

“Folkene skal prise Deg, Gud. Alle folk skal prise Deg. Folkeslag skal gledes og juble…” -Psalm 67:3-4
“Lovsang handler om å sette Jesus først. Det er våres liv Gud er interressert i, ikke fine ord og løftede hender. Lovsang/tilbedelse er en livsstil.” -Jan Honningdal

For Tove og Jan Honningdal er lovsang virkelig blitt en livsstil. Gjennom de siste 20 årene så har deres visjon vært å fylle hele jorden med lovsang. Deres tjeneste har tatt dem til mange forskjellige nasjoner, og deres sanger har nådd enda fler. Tove og Jan Honningdal har skrevet nærmere 200 sanger, og noen av de er oversatt til 20 forskjellige språk, og noen er til og med blitt sunget i Kinas undergrunnsmenigheter.

Igjennom årene har de hjulpet, disippelgjort og utrustet lovsangere over hele verden, så de igjen kan gi det de har fått videre til noen som igjen kan gi det videre, osv. Gjennom denne lenken så kan vi sammen oppfylle deres visjon om å fylle hele jorden med lovsang.

Team Honnigdal ønsker å trene og inspirere lovsangere, bidra til å forvandle nasjoner gjennom lovsang, hjelpe til å starte et nasjonalt samarbeid med lovsangere i Norge og skrive sanger som kan bli brukt i hele verden.

Du kan kjøpe Jon’s musikk på Prokla Medias web-butikk.

Marie Hognestad

Marie Hognestad er en helhjertet og salva lovsangsleder som i de senere år har blitt et kjent navn innen norsk lovsang. Hun har ledet lovsang i mange år, og i ulike miljøer, blant annet på OASE og GOfest. Marie har gitt ut to lovsangsplater som blir slitt i stykker i CDspillere landet over (og så var det Mp3 da…)-
Marie har et hjerte for å reise opp unge lovsangsledere, og er også med og arrangerer «Prayer House intensive» hver vår.

Grimerud har et voksende lovsangsmiljø, og det er mange muligheter for musikere og lovsangere. Kanskje er du kalt til å være med å lede Norge og Europa i lovsang gjennom en lovsangstjeneste ut ifra UIO på Grimerud?

Du kan få kjøpt Marie sin CD Prokla Medias nettbutikk (LINK: http://www.proklamedia.no/index.php?main_page=index&cPath=24) , eller gjennom iTunes.

Andreas Karstad

COMING SOON!

Alt som har ande, ¬skal lova Herren.
Halleluja!
PS. 150:6