Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Sammen for hans ansikt 18

februar 23, 2018 - februar 25, 2018

KONFERANSEN ER NÅ FULLTEGNET!

Interessen for årets konferanse har vært enormt stor. Vi må nå stenge påmeldingen til konferansen. Vi skal jobbe med muligheter for å streame deler av konferansen, eller på andre måter gjøre deler av konferansen tilgjengelig for flest mulig.


 Vi kommer sammen, med ett fokus: Gud vi vil ha deg! For våre liv, våre byer, for vårt land. Dette er det grunnleggende: Å la Gud være Gud, midt iblant oss. Det er Guds nærvær som forvandler. Så vi skaper mye rom til å møte med Gud, og lar ham sette agenda. Kom med forventning.

Åpen lederdag: I år åpner vi ledersamlingen på torsdagen for alle som vil. Begrensede plasser.

12-timers bønn og faste: På lørdagen setter vi av hele dagen til å søke Guds ansikt uten masse agenda. Det blir mye tid til bønn, lovsang, og å vente på Gud.

Talere: David Demian, Roy Godwin.

David Demian er født i Egypt til Koptiske foreldre. Gud har reist ham opp med et spesielt kall til å forberede bruden til Jesu andre komme. Han har de siste årene ledet store samlinger rundt om i verden kalt “Gatherings” hvor fokuset er på å søke Guds ansikt og høre fra himmelen.

Roy Godwin er leder for bønne- og retreatsenteret Ffald Y Brenin i Wales, og står i en sterk tjeneste der de stadig opplever hvordan Gud griper inn enkeltmenneskers liv gjennom sitt forvandlende nærvær. Mange vil beskrive Ffald Y Brenin som et «thin place» der avstanden mellom Himmelen og Jorden oppleves uvanlig liten. Roy har skrevet flere bøker. I Norge har «Strømmer av Nåde» blitt til stor inspirasjon for mange, og en påminnelse om at Gud kan gjøre ting i oss og rundt oss når vi åpner oss for hans nærvær.

LOVSANGLEDERE: Marie Hognestad, Jan Honningdal og Thora Gisladottir.

PÅMELDING: er avsluttet. Ønsker du å bidra med praktisk hjelp, og få med deg deler av konferansen, kan du kontakte oss på e-post.

Arrangører: Ungdom i Oppdrag, Nasjonalt Bønneråd og Sammen for Hamar

Hvis du har spørsmål om konferansen, send en e-post til festival@ywam.no. Eller ring 40 40 18 00 (mandag-fredag 09.00-12.00).

Detaljer

Start:
februar 23, 2018
Slutt:
februar 25, 2018
Hendelse Kategori:

Sted

YWAM Grimerud
Hedmark 2312 Norway + Google Map
Hjemmeside:
grimerud.no