Saturate DTS

Visjon
Vi er kalt til å dekke verden med kunnskapen om Gud. Men først må vi be Ham å fylle oss. Vi kan bare gjøre det ved å dykke ned i Guds Ord. Da vil Han flyte igjennom oss til nasjonene.

Fokus
Saturate DTS-en er en 9 måneders reise hvor du oppdager Gud, studerer Bibelen, vokser i lederskap og trening i å nå andre lokalt. Vi lærer hvordan lese og forstå Guds Ord samtidig som vi får knallgod undervising om hvem Gud er og friheten og hensikten han har for oss. Vi vil be Gud fylle oss med Hans sannhet, så vil vi reise ut og øve på å dele det vi har fått gjennom korte turer i Norge i løpet av undervisningsdelen. Denne DTS-en er unik fordi den fokuserer ekstra på bibleundervisning og trening i å kommunisere. Dette vil gi oss et solid grunnlag for den lengre praksisen når vi tar evangeliet ut til nasjonene.

Detaljer

Dato: september 2019 til 1. juni 2020

Pris: NOK 48 000 Undervisningsdelen, NOK 18 000 to 30 000 Utenlandspraksis

Lære mer
Image
Skoleleder
Andreas karstad er fra Norge. Han og hans kone, Heather, er baseleder for Ungdom i Oppdrag Norge. De møttes i YWAM Newcastle i Australia og kom tilbake for å lede basen rett etter at de hadde giftet seg. Deres hjerte er å nå Europa og de mest unådde folkeslagene med evangeliet.
Utenlandspraksis // Outreach
Under undervisningsdelen reiser vi rundt om i Norge sammen med UIO Grimerud sitt Mobilteam og underviser og tjener kirker og ungdom. I tillegg vil vi a en kort reise til Europa i løpet av undervisningsdelen. Denne DTS-en vil også ha en ekstra lang praksis på 10+ uker hvor vi jobber med mennesker i Europa, Midtøsten og Thailand.

Søk Nå