VALGFAG

HVA ER VALGFAG?

Et valgfag er en ekstra mulighet til å lære noe nytt på DTS, hvor du kan fokusere på noe du er spesielt intressert i og du kan bruke din kunnskap/gave/lidenskap til å tjene Gud. Dette er noe du kan gjøre i tillegg til en vanelig DTS timeplan (klasserom, praktisk arbeid, lovsang osv..). Valgfag inkluderer noen ekstra timer hver uke, med fokusert undervisning og praksis i ditt valgte emne, sammen med en erfaren stab.

Velg ditt emne her:

foto valgfag

Visjon:

På foto valgfag ser vi verdien av påvirkningskraften vi kan ha ved å nå den neste generasjonen gjennom sosiale media. Vi ønsker å lære de som deler denne lidenskapen mer om fotografering og hvordan bruke sosiale media som misjonær.

Fokus:

Du vil få jobbe tett sammen med vårt kreative kommunikasjonsteam på prosjekter vi faktisk vil bruke. Staben vår vil gi opplæring i grunnleggende fotografi, fra bildetaking til redigering. Du får også praktisk erfaring ved å hjelpe til med fotografering på ulike eventer, portretter og dageliglivet her på Grimerud. Du får også mulighet til å bruke det du har lært på outreach.

Utfall:

  • Å kunne riktig teknikk for oppsett og bildetakning.
  • Å kunne bilderedigering og bruk av bilder i sosiale medier.
  • Forstå hvordan bilder kan brukes i å formidle historier.
lovsangs valgfag

Visjon:

Vårt lovsangsvalgfag er lagd for å disippelgjøre og investere i fremtidige lovsangsledere og misjonærer som verdsetter å gjøre plass for Guds tilstedeværelse. Vi ønsker å se mennesker som er lidenskaplige for dette gro i disse egenskapene og gavene.

Fokus:

Vårt lovsangsvalgfag vil inkludere noen ekstra timer hver uke som vil gi deg ekstra tid viet til denne delen av vekst og erfaring. Under disse timene for du jobbe tett med en av være langtidsansatte stab. Du kan kan også få i oppdrag å hjelpe til under en av våre daglige lovsangsstunder (morgenbønn, fellesskapsmøte osv.), óg på arrangementer og månedlige aktiviteter.

Utfall:

  • Lær å lede en lovsangstjeneste.
  • Voks dypere i intimitet med Jesus.
  • Led lovsangsstunder på outreach.
barista valgfag

Visjon:

Baristavalgfaget vårt handler om å dyrke verdien av gjestfrihet og virkelig god kaffe. Vi elsker å se at vår cafétjeneste blir brukt som et samlingspunkt i lokalsamfunnet vårt. Hjemmet til dette valgfaget er caféen vår, The Bird and Baby, som ligger i hjertet av hovedbygget vårt.

Fokus:

Baristavalgfaget vårt vil gi deg muligheten til å uttrykke din lidenskap for kaffe i en misjonskontekst. Du kommer til å jobbe sammen med caféstaben vår med å lage en variasjon av drikker og hjelpe til med cafédriften vår både under vanlige forhold og under arrangementer. Du kan også jobbe litt frivillig på Café Uno som ligger i Hamar. Dette er cafétjenesten vi samarbeider med.

Utfall:

  • Lær hvordan man lager latte, pour over og mer.
  • Få erfaring i hvordan man driver en café.
  • Jobbe i vår lokale samarbeidscafé.