DISIPPELTRENINGSSKOLE
DISIPPELTRENINGSSKOLE?

En disippeltreningsskole (DTS) er en seks månders lang opplevelse med Gud og misjon. Dette er en mulighet til å kjenne Gud nærmere og forstå din del i historien om Hans Rike. Sammen med et lidenskapelig fellesskap av venner vil du lære å bruke Guds ord i ditt eget liv, og dra på nye eventyr med Gud. Når Han deler Sitt hjerte med deg, vil du oppdage at Han ønsker å bruke deg til å virke i andre menneskers liv. Kom og bli med i vårt helt unike og multi kulturelle fellesskap, på tvers av generasjoner, som sammen med Gud søker å se Guds Rike komme.

De første tre måndene blir brukt til undervisning på Grimerud. Hver uke er det noe nytt å lære av erfarne undervisere fra hele verden. Denne delen inkluderer mye tid i lovsang, bønn, praktisk arbeid og fellesskap. Etter denne fasen er det en tre månders outreach del i utlandet, her vil du få satt undervisningsdelen ut i praksis.

HVEM PASSER DET FOR?

En disppieltreningsskole er for alle som ønsker å ta et steg dypere med Gud. Er du overgitt til Gud og søker Han for neste steg i livet? Er du på leting etter et fri år med Gud? Er du klar til å ta steget inn i fulltids misjon? Vil du lære med om Guds ord og hvem Han er? Er du intressert i hva det vil si å være en misjonær på skolen eller på jobb? Hvis svaret er ja, så er DTS tingen for deg.

HVA ER VALGFAG?

Et valgfag er en ekstra mulighet til å lære noe nytt på DTS, hvor du kan fokusere på noe du er spesielt intressert i og du kan bruke din kunnskap/gave/lidenskap til å tjene Gud. Dette er noe du kan gjøre i tillegg til en vanelig DTS timeplan (klasserom, praktisk arbeid, lovsang osv..). Valgfag inkluderer noen ekstra timer hver uke, med fokusert undervisning og praksis i ditt valgte emne, sammen med en erfaren stab.

Velg ditt emne her:

HVA ER EN UNDERVISNINGSDEL?

Undervisningsdelen av en disippeltreningsskole er tre måneder med undervisning og disippelgjøring. Dette foregår på ulike måter i fellesskapet vårt. Hver uke får du utforske temaer som fokuserer på å kjenne og følge Gud. Vi inviterer misjonærer fra rundt omkring i verden til å komme og dele fra deres opplevelser og kunnskap. De kommer til å lede deg i å ta i bruk sannhet på din reise med Gud.

Underveis i undervisningsdelen får du undervisning om å høre Guds stemme, om å ta i bruk Guds ord i livet ditt og om å gjøre dette på en lev-lær måte. Læring skjer ikke bare i klasserommet. Derfor vil undervisningsdelen bestå av forskjellige aktiviterer utenfor timene, som local outreach, smågrupper, en-til-en samtaler og praktisk arbeid.

UKENTILGE TEMA

Høre Guds stemme
Identitet i Jesus
Verdensblikk/forståelse og Misjon
Guds natur og karakter

Forståelse av Bibelen
Forhold
Hellige Ånd
Evangelisering

HVA ER EN OUTREACH?

Outreach-delen av en disippeltreningsskolen er en tremåneders reise til et eller flere land der du får praktisere det du lærte under undervisningsdelen. Sammen med ditt DTS outreach team får du muligheten til å oppleve Guds hjerte for andre folkeslag når du søker Guds kjærlighet i en tverrkulturell setting. Hele teamet ditt vil få mange sjanser til å tjenestegjøre på forskjellige praktiske og kreative måter, avhengig av kultur og de tjenestene vi samarbeider med. Vi ønsker å ha en forventing til å se Guds rike vokse og en iver etter å være klar for å være Hans hender og føtter. Vær forberedt på å vokse i frimodighet ettersom du deler troen din og forvent å bli utfordret og vokse ettersom du jobber i team med andre.

Outreachen varer mellom 8-10 uker og mulighetene for hvor du kan reise er endeløs.

Pris og datoer

Undervisningsdel:

 • 29 500 NOK

Outreach:

 • 15 000 – 25 000 NOK (inkluderer flybilletter)

Undervisningsdel:

 • 0-2 år – 0 NOK
 • 3-16 år – 3 600 NOK

Outreach:

 • 0-2 år – 4 000 – 6 000 NOK (inkluderer flybilletter)
 • 3 – 16 år – 12 000 – 17 000 NOK (inkluderer flybilletter)

Januar 2020 DTS:

 • Undervisningsdel – 12.januar – 1 april
 • Outreach – 2 april – 3 juni

 

Fall 2020 DTS:

 • Undervisningsdel: Okt 5 – Dec 27 2020
 • Outreach: Dec 28 – Feb 28 2021
 •  

Januar 2021 DTS:

 • Undervisningsdel – 3 januar – 24 mars
 • Outreach – 25 mars – 26 mai
VIL DU VITE MER OM DTS?