Disippeltreningsskole

Hva er Disippeltreningsskole?

En disippeltreningsskole (DTS) er en seks månders lang opplevelse med Gud og misjon. Dette er en mulighet til å kjenne Gud nærmere og forstå din del i historien om Hans Rike. Sammen med et lidenskapelig fellesskap av venner vil du lære å bruke Guds ord i ditt eget liv, og dra på nye eventyr med Gud. Når Han deler Sitt hjerte med deg, vil du oppdage at Han ønsker å bruke deg til å virke i andre menneskers liv. Kom og bli med i vårt helt unike og multi kulturelle fellesskap, på tvers av generasjoner, som sammen med Gud søker å se Guds Rike komme.

De første tre måndene blir brukt til undervisning på Grimerud. Hver uke er det noe nytt å lære av erfarne undervisere fra hele verden. Denne delen inkluderer mye tid i lovsang, bønn, praktisk arbeid og fellesskap. Etter denne fasen er det en tre månders outreach del i utlandet, her vil du få satt undervisningsdelen ut i praksis.

Hvem passer det for?

En disppieltreningsskole er for alle som ønsker å ta et steg dypere med Gud. Er du overgitt til Gud og søker Han for neste steg i livet? Er du på leting etter et fri år med Gud? Er du klar til å ta steget inn i fulltids misjon? Vil du lære med om Guds ord og hvem Han er? Er du intressert i hva det vil si å være en misjonær på skolen eller på jobb? Hvis svaret er ja, så er DTS tingen for deg.

Vil du vite mer om DTS?